Shesim dhe bejme piktura me porosi.

04-08-18 02:27 - Të tjera - Prishtinë 168
Përshkrimi i shpalljes

Shesim dhe bejme piktura dhe punime te ndryshme me porosi. Qmimi sipas marrveshjes. Tel:045979864

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Të tjera
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 045979864
  • ID e shpalljes: 1856