Shitet shtepia

12-12-18 21:38 - Shtëpi - Prishtinë 140
Përshkrimi i shpalljes

Me 3 ari dhe shtepia gjendet ne gjendje te banuar

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Shtëpi
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 044112180
  • ID e shpalljes: 1969