Shitet Toka ne Magjistralen Prishtine-Ferizaj

22-01-19 16:57 - Troje - Prishtinë 27
Përshkrimi i shpalljes

Shitet Toka ne Magjistralen Prishtine-Ferizaj me siperfaqe prej 1,53 h Toka esht e pershtashme per cdo lloj Biznesi ka dokumentacion te rregullt dhe te plote.cmimi esht 1800.-€/ari esht i diskutushem.

Per informata tjera: 004915206513247

  • Çmimi: € 1800
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Troje
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 015206513247
  • ID e shpalljes: 1986