Shofer

05-12-18 11:54 - Punë Jashtë Vendit - Tiranë 11
Përshkrimi i shpalljes

Jemi kompani transporti me filial e ne Gjermani dhe ne Austri

Kerkojme shofer i cili posedon lejen e kategoris C, E

Te interesuarit duhet te posedojne pasaport te Shqiperis, Greqise ose Kruacis.

Na kontaktoni ne numrin : +436643910493

  • Çmimi: € 2600
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Tiranë
  • Tel: 00436643910493
  • ID e shpalljes: 1965