Teknikë të inxhinierisë civile

19-02-19 10:43 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 7
Përshkrimi i shpalljes

Ofrertë pune në Gjermani si Teknikë të inxhinierisë civile

Reklamimi i vendeve të punës synon në mënyrë të barabartë aplikantët me dhe pa përvojë profesionale.

Detyrat e punës :

· Krijimi i gërmimeve dhe hapja e kanaleve

· Përdorimi i makinerive dhe pajisjeve për operim

· Vendosja e tubave të kanalizimeve dhe kanaleve të kullimit

· Instalimi i materialeve në argjinaturë

· Shtrimi i asfaltit

EGGERS Umwelttechnik GmbH

Niederlassung Nordëest

E-Mail: [email protected]

Rudolf-Diesel-Str. 6-8,

49479 Ibbenbüren

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 1996