WWW.FIRSTBUYDIRECT.COM Apple iPhone XS Samsung S10 Huawei P30 dhe të tjerë

04-05-19 08:27 - Telefona Celularë - Tiranë 20
Përshkrimi i shpalljes

WWW.FIRSTBUYDIRECT.COM Apple iPhone XS Samsung S10 Huawei P30 dhe të tjerë

Ne jemi shumicë, ne shesim me çmime me shumicë për shitësit dhe individët.Të gjitha produktet që i shesim janë të reja, në përputhje me të gjitha rrjetet në mbarë botën me garanci.

Faqja e internetit: http://www.firstbuydirect.com

për shitje me shumicë, 15% cash discount Kodi promovues: Firstbuy50

Na kontaktoni:

Faqja e internetit: http://www.firstbuydirect.com

EMAIL: [email protected]

 

Zyra EMAIL: [email protected]

  • Çmimi: € 300
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Telefona Celularë
  • Vendi: Tiranë
  • Tel: 6019939033
  • ID e shpalljes: 2190