Zdrukthëtar (GJERMANI)

20-02-19 15:35 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 7
Përshkrimi i shpalljes

Zdrukthëtar

Detyrat tuaja përfshijnë:

· Me profesionalizëm kryenië punë riparimi në orendi, p.sh. Tavolina dhe rafte, etj.

· Merrni pjesë në projekte të vogla të mirëmbajtjes, duke bërë punë tipike të zdrukthëtarisë, të tilla si aktivitete prerëse dhe montimi

· Koordinoni detyrat dhe caktoni terminet për klientët dhe përdoruesit

KFE Klinik Facility-Management Eppendorf GmbH

MARTINISTRASSE 52

20246 HAMBURG

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2013