Zdrukthëtar (Gjermani)

21-02-19 13:32 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

Zdrukthëtar (Gjermani)

Detyrat dhe Pergjegjesite :

• Performimi i testimeve të pajisjeve në fushën e ndërtimtarisë në institutin e testimit, psh. Aplikacionet në mbrojtjen kundër zjarrit, njohjen e zërit etj

• Pjesëmarje vëzhguese në këto testime

• Projektimi i modeleve si dhe detyra të tjera të pavarura teknike

• Prokurimi i materialit

• Sqarimi I cdo detaji me kolegët tuaj

Eksperfencat :

• Edukim si zdrukthëtar, apo ndonjë degë tjetër e ngjashme

• Shijimi i punës në sektorin e zhvillimit

• Trajtim serioz i punës. aktiviteteve në institutin për testim dhe kolegëve

• Gatishmëri për udhëtim gjatëjavës

• Aftësi të komunikoni dhe veproni në mënyrë të pavarur me aksionarët tanë

Vendi: Ratingen, Gjermani.

Data e Skadimit: 20 Prill, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2019