Zdrukthëtar (Gjermani)

25-02-19 09:14 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 4
Përshkrimi i shpalljes

Zdrukthëtar (Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Menaxhimi i projekteve/ koordinimi me projektet madhore

• Planifikimi dhe kontrollimi i të gjitha hapave të projekteve

• Udhëheqja e ekipeve të punës

• Porositja dhe blerja e materialeve

• Sigurimi i cilësisë së projekteve

Eksperiencat :

• Së paku 5 vite përvojë pune në zdrukthëtari

• Njohuri në montimin e dyerve dhe dritareve

• Nivel i lartë i punës ekipore dhe paraqitje miqësore

• Njohuri të mira në mjeshtëri dore dhe i sjellshëm

• Së paku dyvite përvojë në menaxhim të projekteve

• Njohuri montuese

• Posedimi i patent shoferit, kategoria B

Vendi: Hamburg, Gjermani.

Data e Skadimit: 19 Prill, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2032